Goede oplossingen voor automatisatie

Als ervaren elektricien weet Tom Buyse u perfect verder te helpen wanneer u op zoek bent naar een vakman voor het plaatsen van automatisatie. In Gullegem en omstreken doen zowel particulieren als bedrijven en industrie een beroep op zijn dienstverlening: voor elk project weet hij immers een goede oplossing op maat voor te stellen.

Alle soorten elektrische installaties

Tom Buyse is een echte elektriciteitsspecialist die zowel voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten als voor KMO’s elektrische installaties levert, plaatst en herstelt. Omdat hij goed op de hoogte is van de laatste nieuwe trends, technieken en mogelijkheden, weet hij u ook uitstekend bij te staan wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor automatisatie.

Automatisatie bestaat er voor nagenoeg alle soorten schuif- en draaihekkens, standaardpoorten en sectionaal poorten. De gemeenschappelijke factoren zijn steeds het comfort en gemak dat u bekomt door het automatiseren van uw buitenomgeving: zo hoeft u niet door weer en wind om uw poort te openen of te sluiten en kunt u met één druk op de knop vlot binnen- en buitenrijden.

Van plaatsing tot volledig onderhoud

Tom Buyse uit Gullegem levert en plaatst voor u een automatisatie op maat: van het plaatsen van de motor tot de volledige installatie en het in werking stellen van uw afstandsbediening, hij verzorgt alles tot in de puntjes. Ook het regelmatig onderhoud kunt u aan deze vakspecialist uitbesteden, zodat uw automatisatie steeds naar behoren werkt en de levensduur ervan merkbaar verlengt.

Heeft u vragen of wenst u een offerte voor automatisatie? Laat dan gerust uw gegevens na via het contactformulier en u ontvangt spoedig een reactie.