Elektrieker voor nieuwbouw en renovatie

Tom Buyse realiseert dagelijks allerhande projecten in het kader van nieuwbouw en renovatie: wanneer u op zoek bent naar een goede elektrieker in Wevelgem en omstreken, weet hij u zonder meer bij te staan met raad en daad. Van het plaatsen van een extra stopcontact tot de afwerking van een volledig nieuwe installatie: uw verzoek wordt snel en professioneel ter harte genomen.

Comfort en veiligheid in één installatie

Wanneer Tom Buyse uw elektriciteitswerken behartigt, kunt u op beide oren slapen: zijn grootste troeven zijn kwaliteit, vakmanschap en een perfect resultaat. Dankzij zijn jarenlange ervaring weet hij alle elektriciteitswerken vlot en veilig uit te voeren, zodat uw installatie aan alle veiligheidsvoorschriften én aan uw wensen voldoet.

Tom Buyse werkt zowel in rechtstreekse opdracht als in overleg en in samenwerking met een architect of aannemer van uw keuze. Hoe u de werken ook ziet, hij zorgt ervoor dat u steeds een uitstekende elektrische installatie bekomt die aan al uw verwachtingen voldoet: zo gaat hij samen met u na hoeveel stopcontacten en lichtpunten u wenst, waar ze geplaatst moeten worden en of u al dan niet ook mooie buitenverlichting wilt laten voorzien.

Woningbouw, KMO’s en industrie

Tom Buyse voert als elektrieker niet alleen elektriciteitswerken uit in het kader van woningbouw, ook bedrijven en industrie kunnen een beroep doen op zijn vakmanschap. Alle installaties zijn steeds naar de meest recente wettelijke reglementeringen en worden volledig gekeurd bij oplevering van de werf. Zijn uitstekende kennis van zaken garandeert u een goede, veilige en duurzame installatie.

Van professioneel advies tot alle leveringen, installaties en herstellingen met betrekking tot elektriciteit en automatisatie: deze vakman is uw beste referentie in de hele regio van Wevelgem!